La Festa Major es decanta del cantó dels Torrats

La igualtat entre les dues Colles durant les diverses proves va ser màxima, malgrat el contundent resultat final de Morats 3 - Torrats 12.

La Festa Major 2014 ja és història. Enrere queda una setmana plena d'activitats de tot tipus i per a tots els públics. Algunes més tradicionals, com ara la Cercavila de Gegants o la Diada Castellera, d'altres més innovadores, com ara l'Acapte de Sang o els concerts al Parc de Can Mulà. Enguany la Festa Major ha gaudit d'una bona afluència de públic en la majoria d'actes, com ho demostra la multitud que es va donar cita a la plaça Prat de la Riba per assistir al pregó o la gentada que ha acompanyat a les cercaviles organitzades per les colles de cultura popular.

 

Respecte a la competició entre les Colles dels Morats i els Torrats, la lluita ha estat molt igualada. Finalment s'han imposat els Torrats per un contundent 12 a 3, però amb la sensació que qualsevol de les dues entitats es podria haver alçat amb el triomf final. I, sobretot, amb la satisfacció de l'èxit de participació de les diverses proves.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals