CRA’P comença nou curs

Ja estan obertes les inscripcions per als tallers que es desenvoluparan d’octubre a juny

CRA’P obre el període d’inscripcions per als cursos d’infants i adults sobre pràctiques artístiques entorn el cos. Tot donant continuïtat a les activitats iniciades durant els anys anteriors, CRA’P ofereix el taller ‘Moviment i joc creatiu’, per a infants, i el taller ‘El cos que es mou’, per a adults.

 


El taller ‘Moviment i joc creatiu’ proposa als infants “trobar-se amb el seu cos a través del joc, el moviment i la dansa, establint un espai de confiança on cadascú pugui explorar la seva creativitat i compartir-la amb els altres”. Enguany s’obren dos grups, el primer adreçat a nens fins a 6 anys (els dilluns de 17:15h a 18:15h) i el segon per a infants a partir de 7 anys (els dilluns de 18:30h a 19:30h). El pagament trimestral serà de 75 euros o mensual de 30 euros.

 

 

El taller ‘El cos que es mou’ proposa “mobilitzar el cos a partir de diferents tècniques i disciplines que ens permetin assolir un estat d’obertura de la percepció, la consciència i l’energia. Per observar com subtils canvis ens poden afectar i generar un cos diferent, sensible i creatiu”. El taller es desenvoluparà els dimecres de 20h a 22h i el pagament pot ser trimestral (135 euros) o mensual (50 euros).

 

 

Per formalitzar les inscripcions o demanar més informació cal adreçar-se al correu electrònic [email protected]

 

 

 

Edicions locals