Pere Garriga s'acosta més al títol de Mestre Internacional d'escacs

Partint de la 106a posició, el molletà va acabar 34è en el prestigiós Open Internacional d'escacs de Sants, Hostafrancs i La Bordeta.

El jove jugador d'escacs Pere Garriga continua amb la seva trajectòria ascendent. Aquest mes d'agost, el molletà va realitzar una actuació espectacular en un dels torneigs d'escacs més importants d'Espanya, l'Open Internacional de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Entre els dies 22 i 31 d'agost, Garriga es va enfrontar a jugadors amb més rànquing i més experiència. Lluny d'amagar el cap sota l'ala, Pere Garriga va exhibir el seu millor joc, convertint-se en una de les sensacions del torneig. Partint de la posició 106, va acabar 34è de l'Open d'un total de més de 330 jugadors. Pel camí va superar als Mestres Internacionals Sánchez (Mèxic), Collins (Irlanda) i Bergez (França); així com a la Gran Mestre femenina Deysi Cori. Pere Garriga es va proclamar Campió del seu tram (2.150-2.300 punts ELO) i segon millor sub-16 del torneig. El molletà va acabar l'Open amb 2.424 punts ELO, fet que li atorga una segona norma de Mestre Internacional. Això li obre les portes a assolir la tercera norma i el títol de Mestre Internacional d'escacs.

 

Diferents membres del Club d'Escacs Mollet van participar en l'exigent Open santsenc, que va comptar amb més de 600 jugadors, dels quals 21 eren Grans Mestres i 30 Mestres Internacionals. Pere Garriga i Javier Morais disputaven el grup A, i Antoni Pous, Kirian Vicente i Ramón Caro eren al grup B. Javier Morais va finalitzar en el lloc 230. Kirian Vicente també ha realitzat un gran torneig, malgrat no poder disputar els premis finals. El seu bon joc, li ha proporcionat una merescuda pujada d’ELO. Antoni Pous ha finalitzat en 71a posició de la general, i Ramón Caro ha assolit 4,5 punts de 10 possibles. Bones sensacions per al club, en un torneig molt exigent i amb prestigi.

Edicions locals