El Club Ciclista Plana Lladó practica l'itinerari de la Pelegrí Pi 2014

Aquest diumenge el club fa l'últim assaig de la prova, que tindrà lloc el pròxim 5 d'octubre. Les inscripcions per a la Marxa ja es poden formalitzar a través de la seva pàgina web.

El Club Ciclista Plana Lladó organitza aquest pròxim diumenge, 7 de setembre, un últim reconeixement del recorregut de la propera edició de la Marxa Pelegrí Pi. Se sortirà a les 7.30h des del pavelló Riera Seca, i es recorreran els més de 90 quilòmetres dels que consta la prova. La Marxa Cicloturista Ciutat de Mollet 26è Memorial Pelegrí Pi tindrà lloc el proper 5 d'octubre a partir de les 8 del matí. La Marxa recorre més de 90 quilòmetres en un itinerari per bona part de la comarca, i té un desnivell de 1.695 metres.

 

La prova surt des de Mollet i arriba fins a Castelltèrçol, passant per les localitats de Polinyà i Castellar del Vallès, entre d'altres. Des d'allà es retorna a Mollet per Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui i Palau-Solità i Plegamans. Per a més informació sobre la Pelegrí Pi es pot contactar amb el Club Ciclista Plana Lladó, i la inscripció es pot fer on-line a la seva pàgina web.

Edicions locals