Es milloren les escoles de Mollet

L’Ajuntament destina prop de 100.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles i recorda que aquesta competència li pertany al Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Durant l’estiu s’han realitzat una trentena d’obres de reparació, adequació i millora en 14 centres educatius públics de la nostra ciutat. En total, l’Ajuntament de Mollet ha destinat prop de 100.000 euros a escoles de primària, escoles bressol i el centre de formació d’adults. El Consistori també ha recordat que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat és qui té la competència per fer i finançar les obres i actuacions de reforma, ampliació o adequació dels centres educatius. "Tot i això, des de l’any 2008, tret d’alguna actuació puntual, la Generalitat no està finançant les obres necessàries per al bon manteniment de les escoles de Mollet”. Així doncs, el Consistori molletà ha fet un esforç econòmic per garantir que els nens i nenes de la ciutat puguin desenvolupar amb normalitat i seguretat el curs escolar.

 


D’entre els diferents treballs realitzats aquest any, destaca l’arranjament dels vestidors i el fals sostre del menjador de l’Escola Joan Abelló; la reparació de les portes de Col•legis Nous; l’arranjament de l’àrea de jocs infantils, el tendal i les portes de Can Besora; l’arranjament del sostre i la substitució de finestres a l’Escola Salvat Papasseit; substitució i millores de la caldera a les escoles Nicolás Longaron i Princesa Sofia; reparació de les escales del pati infantil de l’Escola Sant Vicenç; la reparació de la teulada i els canals pluvials de l’Escola de Can Vila; i l’arranjament de la teulada i del paviment de l’entrada de l’Escola Sant Jordi.

 

Edicions locals