Construccions DMR, crea i reforma el teu habitatge

c. Bartomeu Robert, 46 – Tels. 93 544 00 63 i 93 544 00 64

La nostra ciutat disposa des del 2003 d’una empresa dedicada al sector de la construcció, la gestió i la promoció immobiliària. L’empresa, tot i que porta més de 10 anys oberta a Mollet, disposa de més de 50 anys d’experiència i compta amb dues generacions de propietaris que han dedicat tota la seva vida al sector, tot incorporant les últimes tendències i tecnologies en construcció. Estem parlant de Construccions y Edificacions Domingo Martínez Ramos, més coneguda com Construcciones DMR.

 


Tant si vols crear el teu habitatge des de zero com si vols realitzar una petita reforma per donar a la teva llar un caire més innovador, Construcciones DMR té la solució per a tu. A Construcciones DMR realitzen construccions d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars, reformes, manteniments, obres civils i el condicionament de naus industrials, així com el seu manteniment. També, l’empresa realitza reparacions de façanes, patis de llums, vestíbuls de comunitats de veïns i terrasses.

 


Si vols eliminar barreres arquitectòniques a edificis, locals i fàbriques o condicionar la teva llar per fer-la més accessible, a Construccions DMR buscaran la millor solució per a tu. Visita’ls i informa’t de tot el que et poden oferir.

Edicions locals