Sushi Aki, una nova botiga de menjar per emportar

c. Gaietà Ventalló, 27 – Tel. 93 179 17 69

Dilluns una nova botiga obria les portes a la nostra ciutat. Sushi Aki és el nom del nou establiment dedicat a l’elaboració de sushi per emportar, un dels plats més coneguts de la cultura japonesa. El sushi és una preparació culinària a base d’arròs assaonat amb vinagre d’arròs, pastat i recobert o envoltat de peix, marisc, verdures o algues.

 


A Sushi Aki podràs trobar una àmplia gamma de varietats d’aquest àpat saludable, fet a base d’ingredients naturals, baix en calories i greixos i alt en vitamines. A més de les varietats més tradicionals de sushi, a Sushi Aki realitzen l’Uramaki especial, un sushi elaborat amb una salsa pròpia que no deixarà indiferent el vostre paladar. També, a Sushi Aki realitzen plats variats, de totes les mides, on podràs tastar totes les seves especialitats. Aquests preparats són ideals per a festes, sopars o càterings.

 


A més del menjar per emportar, que també et porten a casa, a Sushi Aki podràs trobar una gran varietat de productes japonesos com begudes, cerveses, sake, fideus, salses, algues deshidratades, carmels, patates chips d’alga i molts altres productes. I si coneixes un producte que no està a la botiga demana’l i te’l portaran. Visita’ls i et sorprendràs.

Edicions locals