Nou número de ‘El Peix Republicà’

Des d’aquesta setmana ja s’estan distribuint els 19.000 exemplars que Ara Mollet-ERC ha editat del seu diari gratuït ‘El Peix Republicà’.

En la publicació, que arriba a la catorzena edició i que està formada per 12 pàgines, es pot trobar informació de contingut municipal on el grup d’Ara Mollet-ERC informa als molletans de temes d’interès ciutadà.  El diari està format per nou seccions: l’editorial, has de saber, l’article, la situació de Mollet, l’aniversari de les entitats, la feina feta, dues entrevistes i els republicans d’ara.

 


L’editorial, titulada ‘Un Curs per canviar-ho tot’, parla dels propers canvis que segons el grup municipal hi haurà a la tardor i la primavera.

 


La secció ‘Has de saber’, escrita per la regidora del grup municipal, Marta Vilaret, conté informació referent a La Vinyota.

 


L’article, escrit per president d’Ara Mollet-ERC, Dídac Pérez, parla sobre el nou candidat a l’alcaldia de la formació política, l’Oriol López.

 


Les pàgines centrals de la publicació mostren la visió dels republicans sobre la situació de Mollet: quins són els problemes?, quins reptes tenim per davant?, i què volem la gent d’Ara Mollet-ERC?

 


‘El Peix Republicà’ dedica una pàgina a tres entitats molletanes que enguany celebren anys: El Club de Futbol Mollet UE, el Casal Cultural i el Centro Cultural Andaluz.

 


La regidora Marta Vilaret explica en una doble pàgina la feina feta a la ciutat, tot anunciant que estan preparats per governar.

 


La publicació conté dues entrevistes: una entrevista central a la Charo García, l’expresidenta del Centro Cultural Andaluz de Mollet i una mini entrevista a Israel Giuffrida, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

 


En l’última pàgina del diari, ‘El Peix Republicà’ exposa la secció ‘Republicans d’Ara’ on quatre persones que recentment s’han afiliat al partit alcen la seva veu.

 

Edicions locals