Bones sensacions de la Molletense, malgrat la derrota en el seu debut

Els nervis del debut traeixen l'equip durant la primera part. A la segona part, l'equip va refer-se, va dominar el joc i va tenir oportunitats per empatar el matx contra el Banyoles.

Els nervis van passar factura a la Molletense en el seu debut a Primera Catalana. L'equip s'estrenava a la categoria diumenge a la tarda contra el Banyoles, un club experimentat i amb un gran potencial. Al final del partit, el marcador assenyalava la victòria del Banyoles (2-1), però els molletans van marxar del camp amb la sensació que podien haver aconseguit l'empat.

 

Durant el matx, la Molletense va oferir dues cares ben diferents. A la primera part, els nervis van influir en el seu joc, i el Banyoles ho va aprofitar per marcar els seus dos gols. Semblava que l'equip debutaria encaixant una dura derrota. Però en el descans, van sortir al camp Ballesteros, Nacho Abad i Marc Palacio. Ja sigui pels canvis en l'equip o perquè l'equip es va treure de sobre la tensió del debut, la Molletense va començar a mostrar la seva millor versió. Els molletans van dominar durant tota la segona part, fins al punt que el Banyoles no va disposar de cap altra oportunitat per marcar. Jordi Fernández escurçava diferències al minut 64. La Molletense va disposar de diverses oportunitats per empatar el partit, però finalment el Banyoles va endur-se els tres punts.

 

Malgrat la derrota, l'equip va sortir molt motivat del camp del Banyoles, amb la sensació que la Primera Catalana és una categoria difícil, però no impossible. En definitiva, tot just acaba d'iniciar-se la temporada i encara queda molt camí per endavant. Aquest pròxim cap de setmana, el camp Zona Sud acollirà el primer gran derbi de la temporada a Mollet, que enfrontarà la UD Molletense contra el CF Mollet UE. El derbi serà aquest dissabte, a les 18 hores.

Edicions locals