Oncovallès organitza el XII Sopar Benèfic de la Fundació

Ja estan obertes les inscripcions per al sopar que la Fundació Oncovallès organitza el proper divendres 3 d’octubre a l’Hotel Ciutat de Mollet.

Ja està a punt el tradicional sopar comarcal en benefici a la lluita contra el càncer, que enguany arriba a la seva 22a edició. Totes aquelles persones que desitgin assistir ja poden formalitzar la seva inscripció tot l’ingrés de 60 euros a ES81 2100 0009 7402 0130 8552 i indicant el nom de les persones que aniran al sopar.

 


Així, el proper divendres 3 d’octubre l’Hotel Ciutat de Mollet acollirà, a partir de les 20.30h una xerrada informativa, prèvia al sopar, sota el títol ‘Supervivents del càncer i familiars’. En la xerrada intervindran el Dr. Miquel Herández-Bronchud, el Dr. Ramón Bayés, la Sra. Begoña Barragan, presidenta del Grup Espanyol de Pacients amb Càncer (GEPAC) i el Sr. Òscar Moral, advocat i assessor jurídic de GEPAC.

 


També, durant la vetllada es sortejaran 4 pintures que cedeixen artistes de renom del Vallès Oriental. Des de la Fundació Oncovallès es recorda als assistents que “la seva solidaritat és el motor per mantenir els serveis que ofereix la nostra fundació als malalts i familiars de càncer en totes les poblacions del Vallès Oriental.

 

Edicions locals