Dissabte es projecta ‘La Plaga’ a Gallecs

L’església de Gallecs acollirà dissabte la projecció del film de la molletana Neus Ballús.

La tarda de dissabte serà tarda de cinema a Gallecs. A partir de les 19.30h i fins ben entrada la matinada la zona entorn l’església de Gallecs acollirà la projecció de la pel•lícula ‘La Plaga’ a més d’activitats complementàries.  La jornada començarà a les 19.30h amb la catifa vermella i el photocall, on els assistents podran fer-se fotos a l’escenari del film amb els seus protagonistes. Les tres millors fotografies que es comparteixin a Twitter amb l’etiqueta #laplaga guanyaran un DVD de la pel•lícula.

 


A partir de les 20h es realitzarà un debat a micro obert on tots els assistents podran comentar i fer preguntes a l’equip i als protagonistes. Seguidament, a les 20.45h, hi haurà un brindis i un homenatge a la Maria, una de les protagonistes.

 


A les 21h serà el torn de la projecció de la pel•lícula i, en finalitzar, es llançarà una traca de petards per celebrar el tancament del cicle de la pel•lícula en el lloc on va començar. També es donaran a conèixer els guanyadors de les millors fotografies del photocall.

 


A partir de les 22.30h en Dj Mölins s’encarregarà d’amenitzar el final de festa. Durant tota la jornada es podran degustar les tapes i begudes al Punt de Gallecs, així com adquirir DVD’s del film.

 

Edicions locals