Mollet viurà dissabte el seu primer derbi en 12 anys

La UD Molletense i el CF Mollet s'enfrontaran al Zona Sud, a les 18 hores, en la segona jornada de Primera Catalana. Els dos equips no s'enfrontaven oficialment des de feia 12 anys.

Aquest pròxim dissabte, 13 de setembre, Mollet viurà un gran esdeveniment esportiu. Els dos equips de futbol més destacats de la ciutat, la Molletense i el CF Mollet, s'enfrontaran en el derbi de Primera Catalana. Feia 12 anys que ambdós equips no s'enfrontaven en un partit oficial, quan van coincidir a Primera Regional. A més, serà l'únic derbi que es gaudirà aquesta temporada a Primera Catalana, ja que Mollet és l'única ciutat que compta amb dos equips a la mateixa categoria. La cita tindrà lloc dissabte, a les 18 hores, al Camp Zona Sud.

 

Per celebrar aquest fet, CF Mollet i UD Molletense han arribat a un acord per oferir als seus socis un preu més reduït en camp contrari. És a dir, els socis del CF Mollet pagaran aquest dissabte per la seva entrada al Zona Sud 5 euros, quan l'entrada general val 8 euros. El mateix pagaran els socis de la Molletense que vagin al Germans Gonzalvo a la segona volta. “És un acord entre els dos clubs per agrair als nostres socis el seu suport, ja que són ells els que col·laboren directament amb les entitats”, explica Kiko Montoya, president de la UD Molletense.

Edicions locals