El PSC respon a les crítiques pel trasllat de l'Agrupació d'Industrials

Els socialistes recorden que al juliol es va renovar l'acord entre la patronal i l'Ajuntament per promocionar econòmicament la ciutat de Mollet.

La marxa de Mollet de la seu de l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès i el seu trasllat a Sant Fost ha aixecat polseguera en l'última setmana. Alguns partits polítics ho han vist com un afebliment de la capitalitat de Mollet. El Partit dels Socialistes ha sortit al pas aquesta setmana a les crítiques rebudes. A través d'un comunicat, ha restat importància a l'espai físic de la patronal i ha recordat que, al mes de juliol, es va renovar l'acord entre els industrials i el Govern municipal per continuar impulsant econòmicament la ciutat. En aquest sentit, Ara Mollet-ERC ha estat el nucli de les crítiques socialistes. Segons el PSC, “grups polítics com ERC tracten de posar pals a les rodes” i els retreuen que facin “tot el possible per restar atractius”.

 

En el mateix escrit, el PSC ha lloat el treball estratègic del Govern municipal encapçalat per l'alcalde Josep Monràs. Els socialistes han recordat tota la tasca que s'ha dut a terme per impulsar projectes de futur, com són l'impuls econòmic al voltant de la C-17 o l'acord per promocionar les empreses, les universitats i centres d'investigació a l'Àmbit B30, que uneix Sant Celoni amb Martorell. Així mateix, valora positivament els darrers acords per instal·lar l'activitat econòmica al polígon de la Farinera, que permetrà nova ocupació. El PSC ha acusat, en aquest sentit, a Ara Mollet-ERC d'una “doble moral”, al criticar les mesures preses pel Govern municipal de la ciutat. Segons els socialistes, els republicans “no volen sentir a parlar de notícies en positiu”, perquè “juguen al rendiment polític a curt termini”.

 

El Partit dels Socialistes reiteren, per últim, el seu “compromís a seguir posant l'accent en l'atracció d'ocupació per a la gent desocupada de la ciutat i la defensa dels serveis públics de qualitat”.

Edicions locals