Es convoca la VI edició del Concurs Literari per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

Es tracta d’un concurs obert a qualsevol persona que vulgui escriure un relat breu, un poema, un conte, un article d’opinió, una experiència, etc, amb la temàtica ‘Contra l’estigma de la malaltia mental i per la inclusió social’. El lliurament de premis e

La data màxima per lliurar el treball és el proper 26 de setembre. Els textos han d’estar mecanografiats a doble espai, escrits en lletra Times i tamany 12 i tenir un màxim de dues pàgines. Han d’anar signats amb un pseudònim i, en una pàgina a part, especificar el nom, cognoms, telèfon de contacte i el pseudònim que figura a l’escrit.

 


Els treballs s’han d’enviar per correu ordinari o de manera presencial al Centre de Salut Mental de l’Hospi-tal de Mollet (Jaume Vila-seca) o enviar-los per correu electrònic a [email protected]

 


S’atorgaran tres premis per a cada categoria en base a la seva originalitat, qualitat del missatge i al que millor reculli els valors del concurs. Els textos guanyadors es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Mollet i de l’Hospital de Mollet. El jurat estarà format per persones vinculades al món de la literatura i de la salut mental de la comarca del Baix Vallès.

 


El lliurament dels premis serà el proper divendres 10 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda, en un acte que es farà al Mercat Vell per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.

 


Aquesta certamen està organitzat per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Mollet.

Edicions locals