Nova programació d'activitats, cursos i tallers

A partir de dilluns comença el període d'inscripcions per a les activitats, cursos i tallers que ofereix l'Ajuntament als diferents centres cívics, culturals, de gent gran, de dona i equipaments esportius de la ciutat.

Dilluns comencen les inscripcions per a les activitats municipals que s'ofereixen durant el primer quadrimestre de curs. Amb més d'una centena d'activitats, els molletans podran escollir entre una gran varietat de temàtiques com dansa, salut, esport, tecnologies, música i teatre entre moltes d'altres. Podeu consultar el programa complert d'activitats al web municipal o al final d'aquesta notícia.

 


Les inscripcions per als cursos i tallers per a la gent gran es realitzaran del 15 al 17 de setembre; les inscripcions pel programa esportiu 'Mou-te!' a partir del 22 de setembre; i les inscripcions per a les activitats, cursos i tallers als centres cívics, culturals i de dona, el 18 i 19 de setembre.

 


Així, la gent gran activa de la nostra ciutat seran els primers en formalitzar les inscripcions, que es poden fer de manera presencial, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de 15.30 h a 19 h, o bé per internet (tot accedint a la inscripció on-line des del web municipal), el mateix dia i horari. Dilluns es podran fer les inscripcions per als cursos englobats dins la temàtica 'Habilitats personals'; dimarts es faran les inscripcions per als cursos de 'Noves tecnologies i Huma-nitats'; i dimecres per als cursos de 'Expressió i salut' i 'Creixement personal'.

 


Les inscripcions per a les activitats del programa 'Mou-te!', que començarà l'1 d'octubre, s'iniciaran el dilluns 22 de setembre i s'han de fer de manera presencial a l'OAC. L'horari d'atenció és de 8 del matí a 7 de la tarda.

 


Les inscripcions per a les activitats, cursos i tallers als centres cívics, culturals i de dona es poden fer de manera presencial, a l'OAC, o bé per internet (tot accedint a la inscripció on-line des del web municipal). En tots dos casos, l'horari per a inscriure's serà de 15.30 h a 19 h.

 


El dijous 18 de setembre es faran les inscripcions per a les activitats de dansa i salut. El divendres 19 de setembre, per a les activitats d'art i noves tecnologies, llengües, cuina, música, teatre, cinema, formació i el programa Obrim finestres en família.

 


En el cas de les activitats de la Biblioteca Can Mulà, les inscripcions es realitzaran a la mateixa biblioteca la setmana anterior a l'activitat.

 

Edicions locals