Dissabte Mollet es converteix en la seu dels campionats d’skateboard ‘Wild in the Parks’

Dissabte l’Street Park de Mollet acollirà el campionat d’skateboard ‘Wild in the Parks’, un esdeveniment gratuït i obert a tothom que organitza l’empresa Volcom des de fa deu anys a diferents ciutats d’arreu del món.

Els campionats ‘Wild in the Parks’ van néixer de la necessitat de canviar alguna cosa en l'escena amateur de l’skateboarding. Es tracta d’un format que treu importància a la pressió de la competició i fa que tothom participi de l'esdeveniment. Els ‘Wild in the Parks’ estan pensats perquè tots, grans i petits, demostrin les seves habilitats.
El ‘Wild in the Parks’ ofereix un bon ambient, menjar i beguda per als participants i tres categories: 14 anys i menys, de 15 a 21 anys i Open. També hi ha premis per al millor rider de 10 anys o menys i per a la noia major. Els cinc millors skaters de cada categoria tindran premi.

 


Els campionats ‘Wild In The Parks’ de Volcom han començat el mes de juny per onzè any consecutiu a Europa. Aquest any hi haurà 14 parades des de Portugal a Noruega. Mollet és un dels municipis escollits per la qualitat de les instal·lacions de l’Street Park de Germans Gonzalvo.

Edicions locals