El pròxim dilluns s'estrenen les noves escoles de tennis i pàdel del Calderí

És la primera vegada en 40 anys que el club compta amb dues escoles infantils en esports de raqueta.

El Club Tennis Mollet ‘El Calderí’ inicia aquest proper dilluns, 15 de setembre, les noves escoles de tennis i pàdel. Per primer cop en 40 anys, el club enceta dues escoles infantils en esports de raqueta. “L’oferta del club en els esports de tennis i pàdel està completa. Fem classes i tenim escola per a totes les franges d’edats. És molt important pel club comptar, per primer cop, amb totes dues escoles”, valora el president del club, Luís Martínez.

 

L’escola de tennis està del tot consolidada, però enguany presenta novetats. Torna a estar gestionada pel club amb la direcció de Dídac Pérez, extennista professional ATP, i amb la supervisió de Carles Martínez, director tècnic del club. “Per primer cop podem garantir a un jove que el podem portar des de ben petit fins a un grup d’elit”, apunta Luís Martínez, i adverteix, “tenim professionals qualificats, tenim pistes referents i tenim tot el necessari per fer bons jugadors de tennis i completar tot el seu aprenentatge a Mollet”.

 

Pel que fa l’escola de pàdel serà el primer curs del seu funcionament i tindrà la direcció de Carlos Obradors,. “Per primer cop tenim aquesta escola i completem així tota la demanda que hi havia a Mollet i la comarca”, remarca el president del club. En totes dues escoles, el club vol potenciar el nivell adaptant mètodes professionals al món infantil, afegint components lúdics, d’educació, tècnica i valors esportius.

Edicions locals