Comencem un nou curs

Comença un nou curs escolar després del període de vacances tot deixant enrere la platja, les migdiades i els dies de tranquil·litat. És el moment de tornar a la normalitat i recuperar els hàbits i les rutines del dia a dia. Cal preparar el material escol

 

L'alumnat molletà

Els alumnes de la nostra ciutat que començarà el curs el proper dilluns està format per 1.800 infants d’educació infantil, 3.821 d’educació primària i 2.590 d’educació secundària obligatòria. El curs 2014-2015 començarà amb els mateixos grups que l’anterior, 24 grups de P3 i 22 grups de 1r d’ESO.

 

Pel que fa a les escoles bressol municipals, el curs va començar dijous passat, 4 de setembre, amb un total de 220 alumnes.

 

 

Compres per Internet

Cada vegada les famílies estan més familiaritzades en realitzar compres a través de la xarxa. Segons un estudi realitzat per l’empresa ‘Stikets’, una de cada dues famílies compraran aquest any algun producte per a la tornada a l’escola a través d’Internet.


L’estalvi de temps i la comoditat són els principals avantatges que els usuaris obtenen en realitzar compres per Internet. També, els usuaris valorem positivament el fet d’evitar cues, la calor i haver de desplaçar-nos físicament a l’establiment.

 

 


La despesa del nou curs

Enguany, la tornada a l’escola suposarà 838 euros de mitjana per a cada nen, segons dades de l’enquesta de pressupostos familiars de l’institut Nacional d’Estadística (INE). Aquesta xifra representa un 3,09% de la despesa mitjana d’una llar a l’any.

 

 

 

El tiquet de compra

Recordeu conservar el tiquet de compra de tots els vostres productes per si després heu de realitzar algun canvi o devolució. També,  conservar el tiquet us servirà per poder calcular l’import total de les vostres compres i determinar on podríeu haver estalviat més.

Edicions locals