El CB Mollet, campió de la primera Copa @VOBàsquet

Els molletans guanyen 72-83 al CB Granollers en la final del torneig, disputat pels millors equips del Vallès Oriental. El CB Mollet inicia la lliga aquest diumenge a la tarda.

El Recanvis Gaudí-CB Mollet s’ha proclamat aquest passat cap de setmana campió de la primera Copa @VOBàsquet, un torneig creat per la nova entitat Vallès Oriental Bàsquet que ha reunit els millors equips de bàsquet de la comarca. Els molletans s’han imposat aquest diumenge al CB Granollers en la final de la competició per 72-83. A més, Daniel Tejada ha guanyat el primer Concurs de Triples de la competició. La 1a Copa @VOBàsquet, que s’ha disputat els dies 7, 11, 13 i 14 de setembre a les Franqueses del Vallès, ha aplegat els equips del CB Mollet, el CB Granollers, el CB La Garriga, el CB Cardedeu, el CB Lliçà d’Amunt, el CB Sant Gervasi, el CB Parets, el CN Caldes, el CB Canovelles, el CB L’Ametlla i el CB Les Franqueses.

 

Per altra banda, l'equip molletà torna aquest pròxim diumenge a la pista del pavelló Plana Lledó en la primera jornada de la Copa Catalunya. El CB Mollet torna de vacances amb el bon record de la temporada passada, en la qual l’equip es va quedar a les portes de disputar la Fase Final de la categoria. En el retorn a la competició, el CB Mollet tindrà al davant el CB Argentona, un dur rival que el curs passat també va lluitar per a una plaça a la Fase Final. El partit tindrà lloc diumenge, 21 de setembre, a les 19 hores, al pavelló Plana Lledó.

Edicions locals