Sortida a la Garrotxa en la tornada del Club Moto Mollet

Després de l’aturada d’activitats durant l’agost, l’entitat organitza aquest diumenge una excursió en moto a Castellfollit de la Roca i la Vall d’en Bas.

El Club Moto Mollet ha organitzat per al pròxim diumenge, 21 de setembre, una excursió en moto per la comarca de la Garrotxa, després del descans estival. Els participants sortiran a les 8 del matí des de davant de l’establiment Màquina Motors, a l’avinguda Gaudí, amb destí a Castellfollit de la Roca. Allà els excursionistes esmorzaran al restaurant Can Bundància. La tornada es durà a terme per la Vall d’en Bas, amb els seus impressionants paisatges i racons per aturar-s’hi. En total, serà una ruta d’uns 230 quilòmetres. L’arribada a Mollet està prevista cap a les 15 hores.

 

Com a cada sortida del Club Moto Mollet, tothom qui ho desitgi i tingui qualsevol tipus de moto està convidat a participar-hi, ja que el ritme i l’ambient de l’excursió serà totalment lúdic i de passeig. El preu de la inscripció és de 15 euros (socis) i 18 € (no socis). Les reserves es poden realitzar presencialment, a Màquina Motors (avinguda Gaudí, 73) o al telèfon 93.570.62.95.

Edicions locals