La Festa de la Solidaritat s’inaugura amb una conferència i una exposició

Dijous el Centre Cultural La Marineta acollirà, a les 19h, la xerrada i l’exposició que donaran el tret de sortida a la festa que anualment se celebra a la nostra ciutat el dissabte de la Fira d’Artesans.

Mollet celebra la Festa de la Solidaritat amb activitats per convidar a la ciutadania a ser més solidària. Dijous, a partir de les 19h, s’iniciaran els actes amb  una conferència inaugural sota el títol ‘Solidaritat, què, qui, com, quan, on i per què?’, que anirà a càrrec del Dr. Xavier Torrens, professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona i sociòleg. A continuació s’inaugurarà l’exposició fotogràfica de la casa d’acollida de mares a Mantay que porta per nom ‘De aquellos soles, estas lunas’ i que està organitzada per l’associació Amics de Mantay. La jornada a La Marienta acabarà amb un té solidari.

 


Des de divendres per la tarda fins diumenge al vespre l’Associació d’Artistes Plàstiques CREA organitza una exposició a l’aire lliure sota el títol 'Alimentar les teves emocions és alimentar vida' on han participat una trentena d’artistes molletans. L’objectiu d’aquesta mostra solidària és recaptar diners pel Servei d’Aliments de Càrites Mollet i que els ciutadans puguin endur-se l’art molletà a casa seva.

 


Durant la tarda de dissabte la Plaça Prat de la Riba acollirà la Fira de la Solidaritat amb parades i tallers organitzats per les entitats de solidaritat de la ciutat. També, als stands es podrà trobar informació sobre els projectes de cooperació, accions de sensibilització i campanyes d'emergència que realitzen les associacions.

 

 

A partir de les 18.30h es representarà l’espectacle ‘Jo t’ajudo!’, a càrrec de la Cia Macmon i la Tona de Pallassos sense fronteres. Una hora més tard, a les 19.30h, hi haurà una actuació de dansa i una masterclass de Bollywood a càrrec de l’Escola Ashana de Sabadell.

 

Edicions locals