L’Escola Sant Vicenç reclama una plaça d’educador

Els pares i mares de la Unitat de Suport a l’Educació Especial (USEE) recullen signatures per tornar a aconseguir la plaça d’educador perduda a l’inici de curs.

L’Escola Sant Vicenç ha comunicat que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha suprimit una plaça d’educador de la Unitat de Suport a l’Educació Especial (USEE). Així, durant aquest curs l’escola tindrà un educador menys tot i que “s’ha incrementat la matrícula d’aquests alumnes a la nostra escola”, expliquen des del centre.

 

Per tal d’intentar recuperar aquesta plaça els pares i mares de la USEE han iniciat una campanya de recollida de signatures que s’ha desenvolupat durant els primers dies d’aquesta setmana i que s’allargarà depenent de l’afluència de públic que hi vulgui participar.

 

Des de l’escola alerten que “aquesta mesura suposa una disminució important de les hores d’atenció a aquests alumnes i de la qualitat educativa que fins ara havien rebut”.

 

Les USEE són unitats de recursos per afavorir la participació de l’alumnat amb necessitats educatives especials en entorns escolars ordinaris amb el compromís de la comunitat educativa per avançar com a escola inclusiva.

 

Edicions locals