L’Ajuntament de Mollet col·labora en la 5a edició del Premi Solé Tura per a cinema sobre malalties del cervell

Dijous se celebrarà el lliurament de la 5a edició del Premi Solé Tura per a cinema sobre malalties del cervell. L’acte, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollet, tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya, a partir de les 19h.

L’acte s’iniciarà a les 19h amb la projecció d’una selecció de treballs dels cinc anys de recorregut que té el premi. A partir de les 20h tindrà lloc el lliurament dels premis de la 5a edició a la Filmoteca de Catalunya (pl. Salvador Seguí, 1-9, Barcelona). L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, té previst assistir a l’acte.

 

 

Aquest certament, convocat per la Fundació Uszheimer, la Fundació Pasqual Maragall i Minimal Films, premia filmacions de ficció o documentals que tractin el tema de les malalties del cervell i, especialment, les neurodegeneratives. L'objectiu del premi és mostrar una visió global sobre la realitat dels pacients, les famílies, els cuidadors i els professionals que conviuen amb aquestes malalties. Es premien tres obres amb dotacions econòmiques de 1.500, 1.000 i 500 euros i l'oportunitat de ser difoses de manera àmplia.

 

 

L’Ajuntament de Mollet, compromès des de fa anys en la difusió de la figura i la tasca política i intel•lectual del polític molletà a través del Centre Jordi Solé Tura per la Democràcia, dóna suport a aquest certamen. Enguany, el Centre Ocupacional El Bosc, de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, serà l’encarregat de servir el càtering de l’esdeveniment.

 

Edicions locals