L'Àmbit B30 aposta pels joves investigadors en nanotecnologia

L'Associació presidida per l'alcalde Josep Monràs dóna suport al Pla de Doctorats Industrials, que promou projectes de recerca d'investigadors universitaris en empreses privades.

L'Associació Àmbit B30, que actualment presideix l'alcalde Josep Monràs en representació de l'Ajuntament de Mollet, ha anunciat aquesta setmana el seu suport al Pla de Doctorats Industrials. Aquest projecte és una iniciativa de la Generalitat que pretén impulsar l'economia i la innovació promovent la col·laboració entre les empreses i les universitats o els centres de recerca. El Pla es basa en què els doctorands de les universitats o els centres d'investigació duguin a terme projectes de recerca estratègics en empreses privades. D'aquesta manera, els estudiants poden desenvolupar la seva formació en la investigació.  

 

En aquest sentit, l'Agrupació Industrial del Baix Vallès, la Cambra de Comerç de Sabadell i els Ajuntaments de Sabadell i de Sant Quirze del Vallès s'han compromès a informar, durant aquest mes de setembre, a les empreses de l’entorn de l'Àmbit B30 de la importància de la Nanotecnologia. Es tracta d'una eina nova i en expansió que pot donar solució a les empreses en qüestions de producció i emmagatzematge d’energia, nous materials o producció industrial a escala nanomètrica, entre d’altres. Aquest suport es canalitzarà en col∙laboració amb el Barcelona Nanotechnology Cluster Bellaterra, la major concentració d'infraestructures i investigadors de l'àmbit de la nanociència i la nanotecnologia a Espanya.

Edicions locals