El 9è Open Molletauto de Tennis Taula aplega dissabte uns 50 participants

José Luís Andrade s'alça amb el torneig en la categoria de Federats. Gabriel Oliveras i José Antonio García són els campions en les categories de menors de 14 anys i de sèniors no federats respectivament.

Fins a 51 jugadors de totes les edats van participar dissabte passat al 9è Open Molletauto de Tennis Taula, la cita esportiva organitzada pel concessionari Molletauto i el Club Tennis Taula 2002, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet. José Luís Andrade es va proclamar campió de la categoria de Federats, seguit per Julio Andrade i Marc Lari. En la categoria de menors de 14 anys, el campió va ser Gabriel Oliveras, que va superar a David Ruiz. Finalment, el millor jugador sènior no federat va ser José Antonio García, que va guanyar en la final a Martín Pueyo.

 

Com cada any, les eliminatòries es van disputar al matí al pavelló de la Riera Seca. A la tarda, la competició es va traslladar a les instal·lacions de Molletauto, a l'avinguda Burgos 71, on es presentava en societat el nou model de la marca, l'Opel Adam. Allà s'hi van jugar les fases finals, i Sergi García, regidor de Comunicació i de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, va ser l'encarregat de lliurar els premis als primers classificats com a representant de l'Ajuntament de Mollet. “La nostra valoració és molt positiva, i l'Open es va consolidant any rere any”, indica Joaquim González, cap de vendes de Molletauto.

Edicions locals