CREA organitza una exposició solidària

Durant aquest cap de setmana el carrer Gaietà Ventalló, a l’alçada de l’inici de la Fira d’Artesans, lluirà les obres d’artistes molletans per vendre-les a un preu simbòlic i destinar tots els beneficis obtinguts al servei d’aliments de Càritas Mollet.

L’Associació d’Artistes Plàstiques CREA organitza una exposició solidària durant el cap de setmana de la Fira d’Artesans per recaptar fons per a les persones més necessitades de la nostra ciutat. Així, des de divendres fins diumenge, la porta metàl•lica de les obres que s’estan realitzant al nou edifici de la Seguretat Social (c. Gaietà Ventalló)  lluirà una setantena d’obres realitzades per artistes de la nostra ciutat. Cada quadre tindrà un preu de 20 euros i tots els beneficis obtinguts es destinaran al Servei d’Aliments de Càritas Mollet.


Sota el lema ‘Alimentar les teves emocions és alimentar vida’, una trentena d’artistes han volgut participar en aquesta iniciativa que servirà per donar aliments a les famílies molletanes més necessitades gràcies als diners obtinguts a través de les obres d’art. 

 

Les obres que no hagin estat venudes durant aquest cap de setmana romandran al CIRD Joana Barcala durant un mes per als futurs interessats.

 

Els artistes participants són l’Anna Comadran, l’Àngela Navarro, l’Alejandra Fabro, la Carmen Pérez, l’Elisabeth Pedrosa, l’Encarna L. Calahorra, l’Eulàlia Puig, l’Eva Valeria Villavedra, la Graciela Parramón, la Isabel Camp, la Isabel Camposo, la Isabel Monte, la Isabel Moya, en José Catalán, en Joan Mir, la Judith Vizcarra, la Loli Corrales, la Lluïsa Casanova, la M. Àngels Roldán, la Marina Pérez, la Marisa Muñoz, la Montse López, la Natàlia Cano, la Pietat Márquez, la Pipi Montesinos, la Raquel Avellaneda, en Ricard Mira, la Sandra Plensa i la Sixta Villalba

Edicions locals