L’Assemblea Popular demana votar el proper 9N

“Reclamem que la consulta es faci possible i reivindiquem que el proper 9N puguem votar i triar lliurement el futur del nostre poble”, demanen des de l’Assemblea Popular de Mollet.

L’Assemblea Popular de Mollet (APM) fa una crida a la ciutadania perquè tothom vagi a votar el dia de la consulta, el proper 9 de novembre. “Cal que la consulta acabi amb una alta participació per evidenciar que els i les catalanes volem ser consultats per decidir-ho tot”, expliquen des de l’APM.

 

 

Des de l’APM reclamen que la consulta es faci possible i poder votar lliurement el proper 9N. “El dret a l’autodeterminació és un dret inalienable que tenen els pobles i no podem no sumar-nos a una reivindicació popular vehiculada des de la mateixa societat pressionant els partits polítics des de baix”. També creuen que la mobilització de la societat ha de quedar palesa abans de que arribi la data “per fer present als carrers la voluntat popular i pressionar des de la mobilització social per tal que es garanteixi aquest dret, atenent a la desobediència civil si és necessari, posant per davant de la legalitat de l’Estat la legitimitat que té el procés”.

 

Edicions locals