Mollet mostra un cop més la seva solidaritat

Dissabte es va celebrar la Festa de la Solidaritat, en la qual les entitats de la ciutat expliquen als molletans les seves tasques i els seus projectes.

Dissabte passat a la tarda la plaça Prat de la Riba va acollir la Festa de la Solidaritat, que té l'objectiu de conscienciar als molletans i informar-los sobre les entitats que treballen des de Mollet en projectes solidaris. A la plaça es van instal·lar estands de diverses associacions, que explicaven als veïns que s'hi acostaven la seva tasca. A més, la companyia Macmon i la Tona va fer gaudir els més menuts amb el seu espectacle 'Jo t'ajudo!'. Macmon i la Tona són membres de l'ONG Pallassos sense fronteres. Més tard, va pujar a l'escenari l'Escola Ashana de Sabadell, que va dur a terme una masterclass de dansa a l'estil 'Bollywood'.

 

A la Festa de la Solidaritat s'hi va sumar l'Associació d'Artistes Plàstiques CREA, que va organitzar una exposició a l'aire lliure d'obres dels seus membres. Fins a una trentena d'artistes molletans van posar les seves obres a la venda, en benefici del Servei d'Aliments de Càrites-Mollet.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals