Mollet commemora la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 22 al 29 de setembre Mollet celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS) sota el lema ‘Fem el carrer més nostre’.

Durant aquesta setmana i fins dilluns vinent se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS) i enguany l’Ajuntament proposa noves formes de mobilitat per allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Per En el marc d’aquesta commemoració el Consistori posarà en marxa noves mesures per afavorir els desplaçaments a peu i en transport públic com la vianalització del carrer de Pamplona i nous panells informatius per informar en temps real de la freqüència de pas bus urbà.

 


Properament s’iniciaran , s’iniciaran els treballs per convertir el carrer de Pamplona en una via per a vianants (entre la rambla Nova i el c. Gaietà Vínzia) de forma temporal i sense necessitat de fer obres. També, a partir d’aquesta setmana, entraran en funcionament 4 nous panells per informar en temps real de la freqüència de pas bus urbà. Actualment ja existeix una pantalla informativa a la parada del bus urbà de l’Estació de França. Les noves pantalles s’instal•laran en les 4 parades que compten amb major volum de viatgers: Estació del Nord, Hospital de Mollet (c. Sta. Perpètua), CAP Plana Lledó i CAP Can Pantiquet.

 


Com és habitual, del 22 al 29 de setembre, els vehicles del servei de bus urbà lluïran la publicitat i el missatge de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014.

 

Edicions locals