Nova programació a Ràdio Mollet

L’emissora municipal iniciava dilluns la programació de la nova temporada. La programació es pot consultar al web de l’emissora, al web municipal o en el document adjunt d’aquesta notícia.

La nova programació de Ràdio Mollet (93.6 fm) manté el magazine matinal ‘Posa’t les Piles’, que arriba a la seva cinquena temporada. El magazine, que es pot escoltar en directe de dilluns a divendres de 9 a 10.30h, inclou actualitat informació d’interès ciutadà, entreteniment i propostes d’oci entre d’altres temàtiques i està conduït per la periodista Emma Balea, amb la col•laboració de Xavier Gàlvez i Nofre Pasqual.

 


Com a novetats de la temporada s’incorporen dos programes estrenats a l’estiu: ‘Més o menys art’, conduït per Vanessa Aviles i dedicat a l’art i ‘Lampedusa’, un espai de música i filosofia quotidiana a càrrec de Raul Mena.
L’altra novetat de la graella serà l’espai esportiu ‘Futbol, futbol i futbol’, un programa de 30 minuts de durada que faran 6 joves de 16 anys addictes al futbol.

 


El proper divendres 3 d’octubre, tindrà lloc una presentació pública de la temporada de Ràdio Mollet amb la presència de professionals i col·laboradors. La presentació es clourà amb un concert al Jardí literari de la Biblioteca Can Mulà per celebrar el desè aniversari en antena del programa musical Sona Aquí, conduït per la periodista molletana Susanna Aguilera.

 

En l’àmbit estrictament informatiu, continua l’espai de notícies, Mollet al dia, amb les seves quatre edicions, a les vuit del matí, la una del migdia, les set de la tarda i les nou del vespre, a més dels butlletins locals, als dos quarts. També es manté en la nova programació l’espai La tertúlia, presentat pel periodista, Nofre Pasqual i on s’abordaran temes d’actualitat.

 


Amb la intenció de fer arribar Ràdio Mollet cada dia a més oients, l’emissora ha començat a penjar els podcasts dels diferents programes de producció pròpia. Es poden descarregar a la pàgina web (www.radiomollet.com) per poder escoltar-los on i quan es vulgui. Des del twitter i el facebook de l’emissora es farà difusió de cada nou podcast.

 

 

 

Edicions locals