Els Castellers afiancen els castells de 6

Els molletans descarreguen aquest diumenge amb solvència el 3 de 6 per sota, el 5 de 6 i el 4 de 6 amb agulla durant la Fira d'Artesans.

Els Castellers de Mollet continuen creixent i ho van demostrar aquest passat diumenge en la diada que van realitzar amb motiu de la Fira d'Artesans. Els molletans van aconseguir descarregar el tercer 3 de 6 per sota d'aquesta temporada, una estructura que han aixecat cinc vegades en la seva història. Van repetir el 5 de 6 per segona vegada aquest any, després de descarregar-lo a la Festa Major. Per últim, van acabar la seva actuació amb un 4 de 6 amb agulla. Tots tres castells van ser descarregats amb molta seguretat i solvència. Els Castellers de Mollet van estar acompanyats a la plaça dels Castellers de Badalona, els Castellers de Santa Coloma i els Vailets de Gelida.

 

Per altra banda, els Castellers de Mollet han anunciat que estan assajant castells tant o més espectaculars que volen portar a plaça pròximament. Aquests són el 2 de 6, el 7 de 6, i el pilar de 5. També estan provant castells de set, com ara el 3 de 7 i el 4 de 7.

 

Resultats de la Diada Castellera de la Fira d'Artesans:

 

  • Castellers de Badalona: pilar4, 3de7, 4de7, intent desmuntat de 3de7agulla, 3de6agulla i 2 pilars4.
  • Castellers de Santa Coloma: pilar4, 3de6, 3de6agulla, 4de6 i pilar4.
  • Vailets de Gelida: pilar4, 3de6, 4de6, intent desmuntat 2de6 i pilar4.
  • Castellers de Mollet: pilar4, 3de6persota, 5de6, 4de6agulla i pilar4.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals