La nostra ciutat mostra el seu patrimoni

Els dies 26, 27 i 28 de setembre se celebren les Jornades Europees del Patrimoni arreu de Catalunya i la nostra ciutat promociona el Menhir, la Farinera Moretó i la Casa del Pintor Abelló.

Mollet donarà a conèixer als ciutadans el seu patrimoni històric i arqueològic en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, que tindran lloc els dies 26, 27 i 28 de setembre. Així, les persones interessades podran conèixer el Menhir neolític de Mollet, la Farinera Moretó i la Casa del Pintor Abelló.

 


Les jornades s’iniciaran al Jardí de la Biblioteca Can Mulà, divendres a les 21h, amb una visita al Menhir, un concert i un espectacle de dansa a la llum de la lluna. L’activitat porta per títol ‘Mollet, Menhir, Música’, és gratuïta i no cal inscripció prèvia. Les activitats continuaran dissabte a les 12h, també al Jardí Literari amb la visita familiar ‘Investigadors del Neolític, el Menhir de Mollet’. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció. A les 17.30h es podrà visitar la Farinera Moretó i escalar a les sitges de gra. L’activitat és gratuïta però cal formalitzar la inscripció a l’adreça electrònica [email protected]

Edicions locals