La Fira d'Artesans torna a omplir els carrers de Mollet

“La Fira està totalment consolidada i és un referent a tot Catalunya”, indica Martí Turégano, president de l'Associació de Veïns de la Fira d'Artesans.

La 31a Fira d'Artesans ha omplert, un any més, els carrers de Mollet. Des de divendres i durant tot el cap de setmana s'han instal·lat les parades pel centre de la ciutat. Fins a 77 parades on els visitants han pogut comprar productes artesanals i alimentaris de tot tipus. Durant els tres dies hi ha hagut riuades de molletans i veïns de la comarca que hi han passejat, gaudint d'una de les fires referents d'artesania. “Estem molt satisfets, perquè la Fira està totalment consolidada i s'ha convertit en un referent a tot Catalunya”, indica Martí Turégano, president de l'Associació de Veïns de la Fira d'Artesans. Com cada any, a més, la Fira ha comptat amb altres activitats. Els menuts han pogut gaudir amb diferents tallers, que han organitzat els propis paradistes, i amb les xocolatades que s'han preparat cada matí. Per altra banda, els Castellers de Mollet van presentar una Diada Castellera diumenge al migdia, que va omplir a vessar la plaça Artesania. Una altra activitat molt exitosa va ser la sardinada popular de divendres al vespre, en la qual es van cuinar 102kg de sardines.

 

La Fira va comptar amb la presència de tots els representants polítics de la ciutat, que s'hi van acostar com la resta de molletans. Però, enguany a més, la Fira va comptar amb la presència de Miquel Iceta, primer secretari del PSC. “Iceta va quedar molt impressionat per la magnitud de la Fira i la seva decoració”, explica Martí Turégano. “Els molletans van aprofitar per parlar amb ell i traslladar-li les seves preocupacions i preguntes”, afegeix el president de l'Associació de Veïns.

 

La música també ha estat protagonista en aquesta edició de la Fira d'Artesans. Des de la més tradicional, com la ballada de sardanes de dissabte a la tarda, fins a la més contemporània, com el concert de rumba que va oferir el grup gracienc AiMarai. “El concert de rumba va ser un èxit rotund”, assenyala Turégano. La Fira va posar el seu punt i final diumenge al vespre amb la cantada d'havaneres, que va anar a càrrec del grup Norai. Com és costum, el nombrós públic va acompanyar les havaneres amb el ron cremat.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals