Relleu al capdavant de la UD Lourdes

Adrián Guerrero cedeix la presidència a l'actual vicepresident, Fernando Diego. Guerrero va ser un dels socis fundadors del club al 1977.

Adrián Guerrero abandona aquesta setmana la presidència de la UD Lourdes, càrrec que ocupava des del 2009 quan va substituir Juan Bocanegra. Pren el relleu al capdavant del club el fins ara vicepresident de l'entitat, Fernando Diago. Aquest dimecres l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, els ha rebut a l'Ajuntament en companyia del coordinador del club, Luis Moreno. Monràs ha agraït a Guerrero la seva tasca al club i la seva dedicació en el món del futbol de Mollet. Adrián Guerrero porta vinculat a la UD Lourdes des de fa més de 30 anys, als inicis del club. Al 1977 va ser un dels seus socis fundadors, i va prendre la presidència l'any 2009.

 

Aquest anunci arriba tot just a l'inici de la temporada. El primer equip de la UD Lourdes va debutar dissabte passat en la primera jornada de Quarta Catalana, en el camp del CD Montcada. L'estrena molletana no va ser gaire encertada, ja que van perdre per un contundent 6-1. Els locals van sortir molt forts, i als 10 minuts ja guanyaven 2-0. Ni el gol de Sergi Castells no va frenar l'ofensiva local. En la pròxima jornada, la UD Lourdes rebrà l'At. Polinyà dissabte a les 16 hores al Municipal Juan Bocanegra.

Edicions locals