Costura, arranjaments per a tot tipus de robes

c. Gaietà Vínzia, 81 – Tel. 93 579 46 71

L’establiment Costura porta 11 anys instal·lat a la nostra ciutat realitzant tot tipus de treballs per als molletans i gent de la comarca que visita la botiga pel prestigi assolit amb els anys. Costura es dedica a realitzar arranjaments i transformacions de tot tipus de roba. Cal destacar que entre la gran varietat de teixits amb els que treballen s’inclou la pell, un material molt delicat i que cal treballar amb una cura especial.

 


Tot i la dècada que porten instal·lats a la nostra ciutat, la propietària de l’establiment, l’Emilia Florencio, més coneguda per Emi, porta prop de 50 anys treballant com a costurera. “La meva mare ja cosia i sempre he vist el fil i l’agulla a casa. Jo era ben menuda quan vaig començar a cosir, era un joc per a mi” explica l’Emi, qui als 19 anys ja disposava del títol de confecció i des d’aleshores ha dedicat la seva vida a la costura.

 


A Costura treballen tant per a particulars que volen arranjar o modificar alguna peça de roba en concret com per a botigues de roba. A més, si algun client vol quelcom en concret i a la botiga disposen de temps suficient, elaboren els patrons peça a peça per realitzar la roba completament a mida i al gust del consumidor. No ho dubtis, visita’ls i posa la teva roba al dia.

Edicions locals