La Cansaladeria Brunés mostra la seva feina internacionalment

Gaietà Ventalló, 34 – Telèfon. 93 570 52 36

Aquest cap de setmana la Cansaladeria Brunés ha obert les seves portes a representants polítics i tècnics de les ciutats de Södertälje (Suècia), Lomza (Polònia) i Molétai (Lituània) per mostrar el seu obrador i explicar el procés d’elaboració artesanal que realitzen a l’establiment molletà. Aquesta mateixa visita també la van poder realitzar els molletans que durant la Fira d’Artesans van apropar-se a la Cansaladeria Brunés.

 


Durant la visita els assistents van conèixer com un productor local elabora embotits de manera tradicional passant per tots els processos: matança, recepció de la matèria primera , condiments i espècies, selecció del producte i etiquetatge, elaboració i venta. “Els visitants estrangers van quedar molt sorpresos amb el nostre procés de traçabilitat i el seguiment del producte des que arriba fins que marxa de la botiga”, explica en Jordi, un dels propietaris de la Cansaladeria Brunés.  L’establiment identifica, des de l’inici del procés, la matèria primera informàticament i la controla fins un cop realitzada la venda. “A la botiga coneixem d’on provenen els nostres productes, el dia de matança i, fins i tot i gràcies a la nostra targeta client, la persona que l’ha comprat”, continua en Jordi.

 


Des de la Cansaladeria Brunés es mostren orgullosos per la confiança de l’Ajuntament en donar la oportunitat d’obrir el seu obrador internacionalment. També, agraeix als ciutadans haver compartit la Fira d’Artesans amb ells.

 

Edicions locals