El Club d'Escacs, campió de Catalunya de partides ràpides

Els grans resultats de l'equip li permet ser el millor equip de 1a Divisió i el 4t en la classificació general absoluta del Campionat de Catalunya celebrat aquest diumenge.

El Club d'Escacs Mollet està travessant un moment dolç. Després de l'ascens aconseguit la temporada passada, aquest nou curs ha començat amb molt bon peu. Aquest passat cap de setmana, el club es va proclamar campió de Catalunya de partides ràpides en la categoria de Primera Divisió, i 4t en la categoria absoluta. Els molletans van desplaçar dos equips al Campionat de Catalunya de partides ràpides disputat a Calaf. L'equip A estava format pels mestres catalans Mariano Mayans, Javi Amores i Cristian Fernández, el mestre FIDE Pere Garriga i el  gran mestre internacional italià, Daniele Vocaturo, que ha debutat amb els seus nous companys. Per la seva banda, l'equip B, format per Enrique Gallardo, Marc Navarro, Ramón Caro i Kiriam Vicente, van defensar la categoria preferent.

 

Tots els components de l'equip A van fer un extraordinari paper, aconseguint 24 punts en total, que els permet alçar-se fins a la quarta posició de la general absoluta, a només mig punt del tercer classificat i a un punt del segon. A més, es proclama campió de Catalunya en categoria de 1a Divisió. L'equip B, per la seva banda, ha quedat en 48a posició.

Edicions locals