Bons resultats als exàmens d’anglès dels alumnes presentats pel servei municipal de formació

El 95% de la vintena d’alumnes de Formació Ocupacional del servei municipal de formació i ocupació (EMFO) han aprovat els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge per acreditar els coneixements de llengua anglesa.

El passat 24 de juliol una vintena d’alumnes dels itineraris d’Anglès financer, Anglès atenció al públic i Anglès gestió comercial van realitzar els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge per acreditar els coneixements adquirits.

 


Els resultats de la prova han estat positius, ja que el 95% dels alumnes l’han superat. La major part es correspon a persones que han acreditat el KET (Key English Test), que correspon al nivell A2 del marc de referència europeu. Destaca el cas de dues alumnes que han aprovat amb mèrit i distinció.

 


Les pròximes setmanes el servei municipal de formació i ocupació tornarà a posar en marxa les càpsules ‘Anglès de Butxaca’ per fomentar l’aprenentatge d’un idioma cada vegada més demanat al mercat laboral. Aquesta formació s’adreça a persones que no tinguin coneixements, o amb un nivell molt bàsic d’anglès, i amb perfil d’atenció al client (recepcionistes, dependents, cambrers, administratius...).

 

Les sessions formatives, d’una durada total de 21 hores, són de caràcter pràctic per tal de dotar els alumnes de les eines fonamentals per fer una atenció en anglès. Les persones interessades poden adreçar-se a EMFO, al carrer Riera número 7, 1a planta, o trucar al telèfon 93 570 51 60. 

 

Edicions locals