Córrer per ser solidaris

Mollet acull aquest pròxim diumenge la 1a Cursa Dream Runners Mollet, per recollir fons pel menjador social de Càritas i per un projecte de salut materno-infantil a Etiòpia.

Aquest pròxim diumenge al matí, Mollet acollirà una de les curses solidàries emmarcades en el projecte 'Dream Runners', una iniciativa sense ànim de lucre de la fundació IPI Cooperació, que ha organitzat fins a cinc curses solidàries a la província de Barcelona. En el cas de Mollet, els diners recollits aniran a parar íntegrament al menjador social de Càritas i al projecte de salut materno-infantil de North Wollo (Etiòpia).

 

Així doncs, aquest diumenge a partir de les 10 del matí, Mollet acollirà la 1a Cursa Dream Runners Mollet, que sortirà des de la Pista Municipal d'Atletisme i tindrà un recorregut de 9 quilòmetres. El preu de la inscripció és de 15 euros, que es destinaran íntegrament als dos projectes solidaris. Les inscripcions es poden formalitzar a les pàgines web www.dreamrunners.org i www.albecam.com, o al telèfon 93.571.95.00/ext. 9595.

 

Aquell mateix dia, s'han organitzat altres proves solidàries. A les 10.15h, també des de la Pista d'Atletisme, es donarà el tret de sortida de la caminada solidària Dream Runners, un passeig de 6km per l'espai rural de Gallecs. En aquest cas, la inscripció té un preu de 6 euros. Els menors de 16 anys i les persones amb discapacitat també podran participar de la jornada amb dos recorreguts adaptats a les edats i a la discapacitat. Aquestes curses tindran lloc a la Pista d'Atletisme a partir de les 12 hores.

Edicions locals