Ràdio Mollet presenta la nova temporada amb un concert de música celta al jardí de la Biblioteca

Aquest divendres, 3 d’octubre, tindrà lloc la presentació de la nova temporada de Ràdio Mollet (96.3 fm) amb la presència de professionals i col·laboradors. L’acte es clourà amb un concert del grup molletà Ceithre per celebrar el desè aniversari del progr

La presentació tindrà lloc al jardí literari de la Biblioteca Can Mulà i anirà a càrrec del regidor de Comunicació, Sergi Garcia. Tot seguit, tindrà lloc un concert de música celta, que s’emmarca en la celebració del desè aniversari del programa musical Sona Aquí, presentat i dirigit per la periodista molletana Susanna Aguilera. Així,  aquest serà el primer concert d’un cicle de concerts de petit format amb formacions locals i en espais originals de la ciutat.

 

 

El concert, que començarà a les 8 del vespre, serà del grup Ceithre, format per 4 joves, fa poc menys d’un any. ES defineixen com a meravellats per la música celta i la seva història. El repertori de Ceithre barreja lletres en diferents llengües, com l’anglès, el castellà o el gallec.

 

Edicions locals