Escola de Taekwondo Hansu, arts marcials i manteniment

Av. Burgos, 63 (cantonada Martí l’Humà, 1) - Tel. 93 593 55 91

Des de dilluns d’aquesta setmana la nostra ciutat disposa d’un nou indret on poder aprendre Taekwondo, una art marcial d’origen coreà, de tradició molt antiga. Estem parlant de l’Escola de Taekwondo Hansu, que realitza classes per a totes les edats. En l’actualitat és una de les arts marcials més conegudes i practicades arreu del món i és el segon esport mundial en quant a nombre de federats. Existeixen diferents tècniques, estils, exercicis i cinturons en funció del grau de dificultat.

 


La nova escola Hansu compta amb el professor Jose Maria Vera, més conegut com a Maestro Chema, que disposa de la titulació per la Federació Espanyola de Taekwondo i pel Consell Superior d’Esports. A més, el Maestro Chema també té altres titulacions oficials reconegudes mundialment (W.T.F.). Les classes de taekwondo estan dirigides a tot tipus de persones, des dels més petits (amb els nivells d’iniciació), passant pels adolescents, fins als adults, on es realitzen classes d’especialització segons el nivell.

 


A més, a l’Escola de Taekwondo Hansu també realitzen classes dirigides per mantenir-se en forma. La monitora Núria Gómez és l’encarregada de realitzar les sessions d’aerozumba, steps, manteniment, tonificació, aeròbic i matt pilates. Visita l’escola i informa’t de tot el que et poden oferir.

 

 

Edicions locals