Fitxatge de luxe per al Club d'Escacs Mollet

L'entitat incorpora el jove paraguaià Axel Bachmann, que amb només 24 anys és un dels jugadors d'escacs amb més projecció del continent americà.

El Club d’Escacs Mollet ha incorporat aquesta setmana un dels millors jugadors del continent americà. Es tracta d'Axel Bachmann, l'actual millor jugador de Paraguay amb només 24 anys. És un dels jugadors amb més projecció d'Amèrica i, en aquests moments, ocupa la posició número 119 del món a la llista de la Federació Internacional d’Escacs (FIDE). Bachmann té el títol de Gran Mestre Internacional, i ha enllestit un 2014 de somni en la seva gira per Europa, guanyant alguns dels torneigs més forts que s'han disputat. En el seu palmarès, compta amb el 5è Torneig Iberomericà 2014, l'Iasi Open de Rumania, l'Open Internacional Capelle-la Grande de França, i el 3r Grand Europe Open Golden Sands de Bulgària.  

 

Axel Bachmann arribarà a Catalunya a partir de la segona quinzena de gener, per incorporar-se al Club d'Escacs Mollet, que disputarà la Divisió d’Honor catalana per primer cop en la seva història.

Edicions locals