Tres partits, tres victòries

El CB Mollet s'imposa al CN Sabadell (94-81) i continua imbatut després de tres jornades. Dissabte els molletans s'enfronten al Netsport-El Masnou, l'altre líder de la categoria.

El Recanvis Gaudí-CB Mollet pot donar un cop a sobre la taula dissabte vinent, per què si guanya el seu enfrontament contra el Netsport-El Masnou podria col·locar-se com a líder de la Copa Catalunya. Tots dos equips arriben imbatuts després de tres jornades, i només la UE Sant Cugat pot seguir el seu ritme. El proper cap de setmana, els molletans arribaran molt motivats al matx contra El Masnou, després d'aconseguir dissabte passat la victòria contra el CN Sabadell (94-81).

 

En el partit contra el Sabadell, els molletans sempre han estat per davant en el marcador, malgrat uns primers minuts una mica desencertats. Tot i el bon joc i l'encert encistellador del CB Mollet, els locals no han pogut desenganxar-se en cap minut de la pressió visitant. Alberto Ferrer, Darío Naharro i Pau Reina han protagonitzat alguns dels moments més destacats dels molletans. El CN Sabadell, però, no ha abaixat els braços en cap moment i això ha provocat que l'entrenador, Àlex Coma, demanés en algunes ocasions temps mort per refredar el partit i frenar l'atac visitant. Malgrat les dificultats, els molletans han acabat imposant-se en un partit amb un gran encert encistellador per part de tots dos bàndols. La pròxima cita del Recanvis serà dissabte vinent al vespre a El Masnou.

Edicions locals