Premiats dos Treballs de Recerca de l’Escola Sant Gervasi

Cinc alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi han obtingut un reconeixement per la investigació realitzada en el seus treballs de recerca, entre 346 treballs presentats a concurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'escola s’emporta dos tercers premis en el ‘XXVII Certamen Jóvenes Investigadores’ que organitzen, a Màlaga, els Ministeris d’Educació, Cultura i Esport i de Sanitat i Serveis Socials i Igualtat, a través de la Direcció General de Política Universitària i l’Institut de la Joventut.

 


El primer Treball de Recerca premiat porta per títol ‘Biomassa, revulsiu econòmic’ i ha estat elaborat pels alumnes Carla Moreno, Àlex Díaz i Marcos Porras sota la direcció del professor Joan Carles Gil. L’altre Treball de Recerca premiat porta per títol ‘LOST: llançament objectiu l’estratosfera’ i  ha estat elaborat pels alumnes Marc Solé i Isaac Balletbó, sota la direcció de la professora Júlia Fernández. El premi consisteix en una dotació económica que rebran els alumnes.

 


L’objectiu d’aquest certamen és incentivar l’interès per la investigació científica i fomentar l’esperit investigador dels alumnes espanyols d’ESO, Batxillerat i Formació Professional.

 

Edicions locals