Fins a 40 pintors participen en el 5è Concurs de Pintura a l'Aire Lliure

Les obres s'exposaran fins al 17 d'octubre al Casal. El veredicte del Jurat es farà públic el pròxim 19 d'octubre en un acte a la seu de la Col·lecció Garreta-Rovira.

Diumenge al matí el centre de Mollet es va omplir d'artistes que van pintar sobre el llenç paisatges de la nostra ciutat. Fins a 40 pintors es van repartir per les rambles Fiveller i Rambles, l'avinguda Llibertat, el carrer Barcelona i la plaça Prat de la Riba per participar en el 5è Concurs de Pintura a l'Aire Lliure, organitzat per la Col·lecció Garreta-Rovira. Totes les obres participants estaran exposades al Casal fins al pròxim 17 d'octubre, on es podrà comprovar la varietat d'estils i modalitats dels que hi han pres part.

 

De moment, el Jurat del Concurs ha escollit 15 artistes finalistes. No serà fins al proper diumenge 19 d'octubre que es coneixerà el veredicte final del Jurat, i els guardons corresponents a cada quadre. Serà en un acte que tindrà lloc a la seu de la Col·lecció Garreta-Rovira. Aquell mateix dia, es farà el sorteig d'una de les obres finalistes entre els convidats a la cerimònia, amb motiu de la visita número 5.000 que ha rebut l'entitat.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals