CREA entrega aliments a Càritas

L’Associació d’Artistes Plàstiques CREA feia dijous l’entrega dels aliments aconseguits amb la Mostra d’Art Solidari que es va celebrar durant el cap de setmana de la Fira d’Artesans.


Desenes de quilos d’aliments han estat els protagonistes de l’última acció solidària realitzada per l’Associació d’Artistes Plàstiques CREA. Gràcies als diners recaptats amb la venda de les obres d’art de la ‘Mostra d’Art Solidari’ que es va celebrar el tercer cap de setmana de setembre, CREA ha donat 150 litres d’oli, 450 litres de llet, 100 paquets de galetes, 55 paquets de cacau soluble i 60 paquets de cereals.  “Estem molt satisfetes de l’èxit d’aquesta iniciativa, de la col·laboració per part dels artistes participants i de la rebuda dels molletans en voler conèixer l’art local”, explica la presidenta de l’associació, Carmen Pérez.  

 


Des de Càrites es mostren molt agraïts per aquestes aportacions que satisfan les necessitats de les persones més necessitades de la nostra ciutat. “Atenem entre 85 i 90 famílies per setmana i la col·laboració sempre és necessària per a poder realitzar aquesta tasca”, explica la voluntària de Càritas, Ana Maria Mutgé, que afegeix que “els aliments que ens han proporcionat des de CREA són els més consumits i els que reposem més freqüentment. Des de l’associació es van posar en contacte amb nosaltres per saber quins aliments eren els que més necessitavem ”.

 

 

 

 

 

Edicions locals