S’entreguen les mocions del 9N

Ara Mollet-ERC critica la no assistència de l’alcalde de Mollet al Palau de la Generalitat per entregar la moció en suport a la consulta, tot i haver convocat un Ple extraordinari.

Dissabte més de 800 alcaldes i alcaldesses de Catalunya lliuraven les mocions aprovades als diversos Ajuntaments que durant les darreres setmanes han donat suport a la consulta del proper 9 de novembre.

 


Els regidors d’Ara Mollet-ERC, Oriol López i Marta Vilaret, van assistir a l’acte de rebuda que va oferir el president Mas al Palau de la Generalitat i constaten que “l’alcalde de Mollet no hi va ser present” i estava “a un acte de partit relacionat amb l’esport”.

 


Els regidors republicans demanen explicacions “ja que pensem que es tracta d’un acte de summa importància per al país”. Creuen que “era el moment en què el món municipal es posava al costat de la democràcia i de poder votar el 9N” i “les actituds dels màxims responsables de les corporacions locals han de ser exemplars”.

 


Des d’Ara Mollet-ERC també han recordat que en els propers dies els Ajuntaments hauran de prendre tres decisions: comunicar els espais i les meses electorals, nomenar un funcionari com a coordinador municipal de la consulta i comunicar els espais públics per fer actes i per col•locar la propaganda electoral.

 

Edicions locals