La Crida per Mollet als barris

Divendres la plaça de Can Borrell acollia prop d’un centenar de persones per assistir a l’assemblea ciutadana organitzada per la Crida per Mollet.

Amb aquestes trobades la Crida per Mollet pretén presentar el projecte per crear una candidatura unitària de ruptura tot explicant com es va iniciar el moviment, com s’organitza i què es farà per crear aquesta candidatura. Durant la trobada la Crida per Mollet va ressaltar la necessitat de la màxima participació popular “perquè nosaltres no volem guanyar les eleccions per treure una gent i posar-ne una altra, el que volem és transformar Mollet i per això us necessitarem si guanyem, perquè el canvi només serà possible amb una ciutadania activa, participativa i alerta, que ens fiscalitzi”.

 


Prop de 30 intervencions van formar part del debat públic. En repetides ocasions va sorgir la idea de la unitat i la organització com a poble: “fins ara molta gent s’ha quedat a casa desitjant veure quan peta tot i el que hem de fer és pensar en què fem nosaltres per aconseguir que realment peti tot”.

 


La propera assemblea ciutadana de la Crida per Mollet serà divendres a Can Pantiquet.

 

 

 

Edicions locals