Mollet té 673 persones aturades menys que ara fa un any

L’atur es redueix a la nostra ciutat tot i que augmenta al Vallès Oriental, a Catalunya i a l’Estat.

El mes de setembre s’ha tancat amb una nova davallada de l’atur a Mollet, amb 10 persones aturades menys que durant el mes d’agost, mentre que a Catalunya i a la comarca augmenta. Aquesta reducció és significativa si ens fixem en la taxa d’atur interanual, que ha davallat un 11,47% respecte del setembre del 2013 i equival a 673 persones aturades menys.

 


En termes absoluts, a l’agost Mollet comptava amb 5.865 persones inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Si observem les dades a nivell interanual, és a dir de setembre de 2013 a setembre de 2014, la reducció ha estat de 673 persones.

 


Una vegada més, l’alcalde Josep Monràs, s’ha mostrat satisfet amb aquesta dada que “confirma que, entre tots, treballem en la bona direcció per aconseguir noves oportunitats per als molletans i les molletanes”. En aquest sentit, ha posat com a exemple la feina dels serveis municipals d’ocupació que, en el que portem d’any, ja han aconseguit un total de 645 insercions en el món laboral (58 durant el mes de setembre) i han gestionat directament 229 ofertes de feina.

Edicions locals