EMFO realitza cinc tallers de recerca de feina

La setmana vinent l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) engega cinc nous tallers per a facilitar la recerca de feina, tot basant-se en les competències.


Dilluns comença el circuit de cinc tallers de recerca de feina que EMFO impartirà durant les properes setmanes. L’objectiu d’aquests tallers és adaptar la formació a les noves necessitats de personal que tenen actualment les empreses i afavorir, així, l’ocupació. Segons expliquen des de l’Ajuntament, “les empreses cada vegada prioritzen les persones polivalents, aquelles que tenen unes habilitats fàcilment transferibles a diferents ocupacions i llocs de feina”. En aquest sentit, EMFO planteja un circuit de cinc tallers de recerca de feina basats en el treball de competències. Cada taller consta de 2 sessions de 3 hores de durada cadascuna, que es faran dos dies a la setmana de 9.30 a 12.30 h.

 

El primer taller té l’objectiu  de fer reconèixer a les persones participants les seves capacitats i habilitats, més enllà de les que habitualment es detallen als currículums.

 

En el segon taller es treballaran diferents modalitats de candidatura (CV, currículum per competències, biografia personal, etc.).

 

En el tercer taller s’analitzaran ofertes de feina per aprendre a extreure’n tota la informació i d’aquesta manera optimitzar el procés de recerca de feina, buscant el millor encaix candidat-empresa.

 

 

Al quart taller es donaran claus per a superar una entrevista col·lectiva, entrevistes ràpides i altres proves que cada vegada s’utilitzen més per captar les  capacitats, coneixements i habilitats dels candidats.

 

L’últim taller està dedicat a aprofundir en els nous canals de recerca de feina, especialment el networking (xarxa de contactes), l’autocandidatura i les xarxes socials.

 

 

Les persones interessades poden preinscriure’s a través de la web (www.emfo.cat), al telèfon 93 570 51 60 o presencialment al carrer Riera número 7, 1a planta.

 

Edicions locals